Osmaniye PTT Başmüdürü Yüksel: Ayda 120 bin işlem yapıyoruz

PTT'nin 170. kuruluş yıldönümü Osmaniye'de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah erken saatlerinde tören alanındaki Atatürk anıtına çelenk

PTT'nin 170. kuruluş yıldönümü Osmaniye'de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabah erken saatlerinde tören alanındaki Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan program PTT araçlarından oluşan kortejin şehir turu atmasıyla devam etti.

Osmaniye PTT Başmüdürü Abdullah Yüksel kentte 4 merkez, 15 Şube ve 6 acente ile toplamda 25 noktada faaliyetlerini sürdürdüklerini il genelinde aylık ortalama 120 bin işlem yapıldığını söyledi.

Osmaniye Ticaret Odası (OTSO) yanındaki inşaatı devam eden yeni hizmet binalarında 2011 yılının Mart ayında tamamlanacağını kaydeden Yüksel burada başmüdürlük, PTT ve Dağıtım merkezi hizmetlerini yürüteceğini bildirdi. Yüksel açıklamasında şunları söyledi: "Posta hizmetleri, kargo, posta çeki işlemleri, efektif işlemler, Western Union, yurt içi- yurt dışı havale, anlaşmalı bankalarla yapılan işlemler, kredi kartı tahsilâtı, GSM, telefon tahsilâtı, abonelik işlemleri, elektrik tahsilâtı, anlaşmalı kurum tahsilâtları, sigortacılık işlemleri, emekli maaşı ile sosyal yardım ödemeleri ve daha birçok alanda hizmet veren PTT, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak için, posta, PTT bank ve Lojistik alanlarında tecrübesi, teknolojisi, Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağıyla ekonomik, hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunmak gayreti içerisindedir. 170. Yılında ülke genelinde 4 Bini aşkın nokta da hizmet veren teşkilatımız Osmaniye'de de 4 merkez, 15 Şube ve 6 acente ile toplamda 25 noktada faaliyetlerini sürdürmektedir. İl ve İlçelerimizdeki şubelerimizde aylık ortalama 120 Bin işlem yapılmaktadır. Kuruluşlar içinde yaşadığı toplumun bir parçasıdır. Bu bağlamda yegâne hedefimiz bu sorumluluk duygusu içerisinde daha fazla çalışmak ve daha iyisini yapmaktır. İlimizde de hizmet veren PTT Matik ülke genelinde 180 noktaya kurulmuş durumdadır. Yılsonuna kadar bu rakamın bütün ülke genelinde 1000'e ulaşması hedeflenmektedir. Osmaniye Ticaret Odası (OTSO) yanında inşaatı devam eden yeni hizmet binamız 2011 yılının Mart ayında tamamlanacak. Burada, başmüdürlük, PTT ve Dağıtım merkezi hizmetlerini yürüteceğiz."