Viyolonsel-piyano İkilisi Konseri Gazianteplileri Büyüledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü kültür etkinlikleri kapsamında ''Viyolonsel Dilbağ Tokay-Piyano Emine Serdaroğlu ikilisi"nin konseri Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar salonunda gerçekleştirildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü kültür etkinlikleri kapsamında ''Viyolonsel Dilbağ Tokay-Piyano Emine Serdaroğlu ikilisi"nin konseri Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar salonunda gerçekleştirildi.
Viyolonsel-Piyano ikilisi, konserde klasik duo repertuarının yanı sıra modern yapıtlar, danslar, tangolar ve Türk bestecilerinin eserlerinden oluşan geniş repertuarları ile Gaziantepli müzikseverlere unutulmaz bir gecesi yaşattı.
İki bölümden oluşan Viyolonsel-Piyano ikilisi konserlerinde Dmitri Şostakoviç, L.Van Beethoven, C. Saint-Saens H.Villa-Lobos gibi dünyaca ünlü sanatçıların bestelerine yer verdiler. İkili ayrıca Lutoslawski'nin "Grave" ve H.Uçarsu'nun "Elif Dedim Be Dedim" adlı eserlerinin İstanbul'daki ilk seslendirişlerini gerçekleştirerek izleyiciler tarafından ayakta alkışlandılar.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, sanatçılara verdikleri bu özel konserden dolayı teşekkür edip bakır işlemesi bir hediye takdim etti.