Türkan Şoray Erzurum'a Bir Daha Gelmek İstiyor

Türk sinemasının 'sultan' lakaplı aktristi Türkan Şoray, Dadaş Film Festivali için geldiği Erzurum'a Kış Oyunları'nı izlemek için yeniden gelmek istediğini söyledi.

Kentte halktan büyük ilgi gören sanatçı Türkan Şoray, geçtiğimiz günlerde Çifte Minareli Medrese'de açılan 'Türkan Şoray Kıyafet ve Afiş Sergisi'ne katılmıştı. Oynadığı 31 filmde giydiği 57 kostümün sergilendiği serginin açılış kurdelasını kesen Türkan Şoray'ı 2011 Kış Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Kış Oyunları için bir kez daha Erzurum'a davet etti. İlk kez geldiği Erzurum'a 2011 yılında yeniden gelebileceğini söyleyen Türkan Şoray, "Bugüne kadar neden Erzurum'a hiç gelmemişim diye iç
geçirdim" dedi.
Bu arada Genel Koordinatör Bekir Korkmaz, ünlü sanatçıya 2011 Kış Oyunları tanıtım ürünlerinden hediye etti.
Öte yandan bu yıl 5'incisi düzenlenen Dadaş Film Festivali'ne katılmak için Erzurum'a gelen müzisyen Cahit Berkay da 2011 Kış Oyunları için yapılan hazırlıkları medyadan takip ettiğini söyledi.
Aynı zamanda FISU oteli olarak kullanılacak Palan Otel'de konaklayan ünlü müzisyen Cahit Berkay, 2011 Kış Oyunları Genel Sekreteri Bekir Korkmaz ile bir süre sohbet etti. Gazete ve televizyonlarda en çok atlama kuleleriyle ilgili haberlere rastladığını söyleyen Berkay, "Çok büyük yatırımlar gerçekleşmiş. Türkiye'ye ve Erzurum'a hayırlı olsun" temennisinde bulundu.
2011 Kış Oyunları Genel Sekreteri Bekir Korkmaz, 2011 Kış Oyunları tanıtım ürünlerinden hediye ettiği sanatçı Berkay'a bir de rozet taktı.