Kipa 46. Mağazasını Adapazarı'nda Açtı

Türkiye'de, mağaza yatırımlarını artırarak sürdüren Kipa, 46. mağazasını Adapazarı'nda açtı.

Adapazarı'nın en büyük hipermarketi olan Kipa Mağazası, 6 bin 550 metrekare net satış alanı, 25 bin ürünü, 565 araç kapasiteli otoparkı, 250 kişilik çalışan kadrosu ve çevre dostu teknolojisiyle Kipa'nın Extra özellikli mağazaları arasına katıldı.
Adapazarı Kipa hipermarketin açılışına Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Tesco Kipa Kuzey ve Ege bölgesinden sorumlu icra kurulu üyesi Merih Boz ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Kipa marketin Adapazarı'na hayırlı olmasını dileyerek, "Bildiğim kadarı ile burada bulunan ürünlerin bazılarının Sakarya'dan temin edilmesi bizim için ayrıca önemli bunun içinde teşekkür ediyorum" dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise Sakarya'nın gelişmekte olan bir il olması nedeni ile yapılan yatırımların oldukça önemli olduğunu belirterek, "Sakarya için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Sakarya Valisi Mustafa Büyük de markette çalışan 250 personelin hepsinin Sakarya'dan seçilmiş olmasının ayrıca mutluluk verici olduğunu belirterek yetkililere teşekkür etti.
Tesco Kipa Kuzey ve Ege Bölgesinden sorumlu icra kurulu üyesi Merih Boz uygun fiyatları ve konforlu alışveriş keyfini Adapazarlıların hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Kipa olarak açtıkları yeni mağazalara yatırım yapmaya, istihdam yaratmaya ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaya devam ettiklerini anlatan
Boz, şöyle konuştu: "Türkiye genelindeki 46. hipermarketimiz olan Adapazarı mağazamız aynı zamanda ilkini İzmir Balçova mağazasında uygulamayla aldığımız Kipa'nın extra mağaza formatımızda müşterilerimiz neredeyse aradıkları her şeyi bulabiliyor."
Örneğin son teknoloji ürünü cep telefonlarını ve her çeşit tekstil ürününü müşterilerin hipermarket içinde doğrudan ilgili bölümde bulabileceklerini anlatan Boz, sözlerine şöyle devam etti: "Tüm bunlar leziz baklavaların da sunulduğu genişletilmiş büyük fırınımız ve tüm çeşitlerin bulunduğu balık bölümümüzde daha büyük bir yapıyı tamamlıyor. Adapazarı Kipa müşterilerimizin havuçtan bilgisayara, simitten tişörtlere ve elmalardan iPhone'a kadar 25 bin çeşit ürünü tek noktada bulabilecekleri bir mağaza.
Ayrıca, 250 kişilik istihdamımız ve devam eden sosyal sorumluluk projelerimizin Adapazarı'nın sosyoekonomik dokusunu canlandıracağını düşünüyoruz. Mağazamızın tüm Adapazarlılara hayırlı olmasını diliyor ve sizleri Kipa'nın keyifli, konforlu, hesaplı alışveriş dünyasına davet ediyorum."
(İÇ-İÇ-HO-Y)