Giresunlu Kadınlara Organik Makyaj Tanıtımı

Dünyaca ünlü yıldızların makyözü Kelly Nuguyen, Giresunlu kadınlara organik makyaj yaptı.

Giresunlu Kadınlara Organik Makyaj Tanıtımı
Naomi Watts, Uma Thurman, Julia Roberts ve Hillary Duff gibi ünlü yıldızların kullandığı organik makyaj malzemelerini tanıtmak için Türkiye'ye gelen Kelly Nuguyen, Giresun'da kadınlara ücretsiz makyaj yaptı. Avustralyalı Kelly Nuguyen'dan doğru makyajın sırlarını öğrenen kadınlar, ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinliğe ilgi gösterdi. Avustralya'da make-up sanatçısı olduğunu ve güzellik enstitüsünde eğitim aldığını belirten Kelly Nuguyen, "Aynı enstitüde eğitmen olarak çalışıyorum. Şuan tanıtımını yaptığımız makyaj malzemeleri tamamen organiktir. Hilary Duff, Julia Roberts, Sharon Stone, Naomi Watts gibi önemli sinema oyuncuları da organik makyaj ürünlerini kullanıyor" dedi.
Organik makyaj ürünü NVEY Türkiye Marka Müdürü Özlem Aktosun ise organik makyaja Giresunlu kadınların büyük ilgi gösterdiğini söyledi.
Aktosun "Türkiye'nin bazı şehirlerinde bu ürün tanıtılıyor olsa da en büyük ilgiyi Giresunlu kadınlar gösterdi.Bu nedenle de bizde Giresun'a özgü özel bir uygulama yaparak dünyaca ünlü yıldızların makyözü Kelly Nuguyen'i Giresun'a getirerek ücretsiz tanıtım uygulaması yaptık" diye konuştu.