Manchester United Bursaspor maçının özeti ve golleri

Bursaspor Manchester United maç özeti.Bursaspor Manchester United maçı 1-0 Manchester United lehine sonuçlandı. İşte Bursaspor Manchester United maçının golleri.Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Bursaspor İngiliz ekip Manchester United'a 1-0 mağlup oldu.

Bursaspor Manchester United maç özeti.Bursaspor Manchester United maçı 1-0 Manchester United lehine sonuçlandı. İşte Bursaspor Manchester United maçının golleri.Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Bursaspor İngiliz ekip Manchester United'a 1-0 mağlup oldu.

Bursaspor, İngiliz ekibi Manchester United'a deplasmanda 1-0 yenildi. Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren golü ise 7. dakikada Nani attı.

Bu sonucun ardından Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçından da puan çıkartamadı. Yeşil-beyazlılar, gruptaki ilk maçında sahasında Valencia'ya 4-0, ikinci maçında ise deplasmanda Glasgow Rangers'a 1-0 yenilmişti.

Manchester United ise ikinci galibiyetini aldı ve puanını 7'ye yükseltti.

Mücadelenin 61. dakikasında Ali Tandoğan ile Evra girdikleri mücadele sonucunda yerde kaldı. İlk müdahelesi saha içerisinde yapılan Ali Tandoğan maça devam edemedi ve yerini Mustafa Keçeli'ye bıraktı. Evra ise yapılan tedavinin ardından mücadeleye devam etti.

BURSASPOR - MANCHESTER UNITED MAÇININ GOLÜNÜ -İZLE

BURSASPOR MANCHESTER UNITED MAÇININ FOTO GALERİSİ

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE TÜM MAÇLARIN GOLLERİNİ İZLE


ERTUĞRUL SAĞLAM'IN MAÇ ÖNCESİNDE NELER SÖYLEDİ?

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam bugün Manchester United ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesi meslektaşı Alex Ferguson’a göndermede bulundu. Sağlam, yeşil-beyazlı ekibin Old Trafford’da yaptığı antrenman öncesi düzenlenen basın toplantısında Ferguson’un geçen hafta “Bursaspor kulübünün Rus sahibi olduğu yolunda yaptığı gafa atıfta bulunarak, “Sir Ferguson’un söylediği gibi bir Rus başkanımız sayesinde çok önemli transferler yapmadık ancak, imkanlarımız ölçüsünde geçen yılki şampiyon kodromuzu takviye etmeye çalıştık. Yarın (bugün) de elimizden gelenin en iyisi yapıp bizi mutlu edecek bir sonuçla ayrılmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Sağlam, Rooney’nin bugünkü maçta oynamayacak olmasının kendileri için avantaj olmadığını, Manchester United takımında bu boşluğu dolduracak aynı kalitede isimler bulunduğunu belirterek, “Son Glasgow maçındaki mücadelemiz ve futbolumuz bizi Manchester karşısında skor anlamında umutlandırıyor. Umarım tüm futbolcularım böyle önemli bir maçta yer almanın sorumluluğu ve bilinci ile var güçlerini ortaya koyarlar” dedi.

Bursaspor teknik direktörü şöyle devam etti:

“Geçen sezon tarihi bir başarıya imza attıktan sonra kendimizi Şampiyonlar Ligi gibi dünyanın en önemli futbol organizasyonlarından birinin içinde bulduk. Amacımız Avrupa’da yolumuza devam edebilmek.”

Basın toplantısına katılan Sercan ise teknik direktörü kendisine forma şansı verdiği takdirde Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk golü atan Bursasporlu futbolcu unvanını almak istediği belirterek, “Önemli olan takım olarak buradan güzel bir sonuçla dönebilmek. Bugün yapmamız için hiçbir neden yok” dedi.