Kavak Yelleri 134. bölüm fragmanı - Büyük buluşma gerçekleşecek mi?

Kavak Yelleri 134. bölüm fragmanı yayınlandı.Kavak Yelleri 134. son bölümünde neler olacak?Kavak Yelleri 134. bölümünde büyük buluşma gerçekleşecek mi?

Kavak Yelleri 134. bölüm fragmanı - Büyük buluşma gerçekleşecek mi?
Kanal D'nin gençlik dizisi Kavak Yelleri 134. bölümüyle 22 Ekim Cuma akşamı saat 22:15'de Kanal D'de. Kavak Yelleri 134. bölümde neler olacagı merak konusu oldu.Kavak Yelleri 134. bölüm fragmanı yayınlandı.Kavak Yelleri 134. son bölümünde neler olacak?Kavak Yelleri 134. bölümünde büyük buluşma gerçekleşecek mi?

Aslı ve Efe birbirlerine doğru yürüyor. Büyük buluşma gerçekleşecek mi? Güven, aşkına yenik düşer. Güven'in Aslı'ya hayatlarını altüst edecek bir teklifi vardır. Güven&apos'in amacı ne? Bu esnada Güven'in veda mektubu konakta elden ele dolaşır. Mektubu kim açacak? Aslı, Güven'in yaşadığı kafa karışıklığının farkında. Ciddi bir konuşma yapmak için romantik bir yemek hazırlar. Bu yemkete Aslı ile Güven arasında kıyamet kopacak. Refik, Bonema'nın fotograflarını çekmeyecegini söyler. Deniz'i zor zamanlar bekliyor. bu haberi alan Duygu'nun aklında bir şeytanlık vardır. Mine ile Deniz, bu işin altından nasıl kalkacaklar? Refik ikna olacak mı? Bununla birlikte Mine, Güven'in davranışlarındaki tuaflığı sezer ve Efe'nin peşine yeniden düşer. Efe'nin evine kadar gelen Mine, zile basar. Mine, sırrı çözmeye çok yakın. Güven, Efe'yle hesaplaşmaya gider. Efe, kayıp olduğu zamana dair önemli bir sırrı açıklar. Güven, Efe'nin izli odasını merak eder. Bu odaya girmenin bir yolunu bulur. Gizemli odada gördükleri Güven'in hayatını değiştirir. Güven, Aslı'yı hiç beklemediği bir yere sürükler.

KAVAK YELLERİ 134.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

KAVAK YELLERİ 134.BÖLÜM FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Pinhani'ye Kavak Yelleri sürprizi.Genç oyuncular, dün gece sahne alan grubu yalnız bırakmadı...2006 yılında ilk albümleri "İnandığın Masallar"ı 2008 yılında ise ikinci albümü Zaman Beklemez'i piyasaya süren Pinhani dün gece Beyoğlu Jolly Joker Balans'da sahne aldı.

23.30'da sahneye çıkan grup 'Bir Anda' parçasıyla dinleyicileri selamladı. Hürriyet'in haberine göre, Ne Güzel Güldün, Haftanın Sonu, Unutuldular, Beni Al gibi sevilen parçalarını seslendiren ekip gece geç saatlere kadar sahnede kaldı. Grubun solisti Sinan Kaynakçı saksafonu ile bir ara dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

KAVAK YELLERİ EKİBİ BALANS'DA

Konsere gelen dinleyicileri bir de sürpriz bekliyordu. Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri oyuncuları da Balans'daki Pinhani konserine gelenler arasındaydı.

Uzun süredir Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri'ne müzikleriyle ayrı bir ruh katan grubu dinlemeye dizi oyuncuları Aslı Enver, Ceren Moray, Sarp Apak ve Ferit Aktuğ da geldi.