Bursaspor - Manchester United maçı canlı takip Star TV izle

Bursaspor - Manchester maçı canlı takip Star TV izle.Bursaspor - Manchester maçı 21:45'te.Bursaspor - Manchester maçı başlıyor...

Bursaspor - Manchester maçı canlı takip Star TV izle.Bursaspor - Manchester maçı 21:45'te.Bursaspor - Manchester maçı başlıyor...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bugün Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacakları Manchester United karşılaşması öncesi oyuncularını ilginç bir yöntemle maça motive etti. Sağlam, "Torunlarınıza anlatacak bir hikâyeniz olsun. Anlatmışken bari skorundan da bahsedersiniz. 'Skor ne oldu dede?' diye sordukları zaman verecek bir cevabınız olsun." dedi.

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Bursaspor, bugün C grubundaki üçüncü maçında İngiliz devi Manchester United'a konuk oluyor. Yeşil-Beyazlı takımın başarılı teknik adamı Ertuğrul Sağlam'ın ise Old Trafford'da ilk kez boy gösterecek olan öğrencilerini motive etmek için farklı yöntemler uyguladığı ortaya çıktı. Önceki akşam Bursa'nın yerel kanallarından Olay TV'de Final programına konuk olan Sağlam çarpıcı açıklamalar yaptı. Dünyada iki kulüp sayılacaksa bunların başında Barcelona ve Manchester United'ın geldiğini ifade eden genç teknik adamı, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Futbolcularımı saha ortasında topladım. Onlara, 'Her futbolcunun oynamak istediği bir statta maça çıkacaksınız. Torunlarınıza ileride bunları anlatırsınız. Ama anlatmışken bari skorundan da bahsedersiniz. 'Skor ne oldu dede?' dediği zaman anlatacak bir hikâyeniz olsun.' dedim. Farklı bir motivasyon ile oynayacaklar çocuklar. Ben Manchester maçının Glasgow Rangers maçından daha iyi olacağına inanıyorum."

Takımda sık sık rotasyon yaptığının ve bunların 'abuk subuk' değişiklikler olmadığının altını çizen Sağlam eleştirilerden yakındı. Tecrübeli teknik adam, "Biz nağmağlup lideriz. Valencia maçından sonra birkaç tane yorum okudum, içler acısı. Birçoğunun maksatlı yaptığını biliyorum. Biz geçen sene olmaz denileni başardık. Biz ekip ruhuyla hareket ettik. Millet ucuz hesaplar peşinde koşmasın." dedi. Kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Volkan Şen ile ilgili bir soruya ise Sağlam, şu cevabı verdi: "Ben Volkan'ın iyi niyetli olmadığına inansaydım hâlâ A2'de olacaktı. Volkan iyi bir çocuk, gençlikte bazı hatalar yapılabiliyor. Bugüne kadar böyle bir sıkıntı yaşamadık. Bu ilk oldu, inşallah son olur. Volkan bana geldi özür diledi. 'Git arkadaşlarından dile!' dedim. Gitti, onlardan da diledi."

Bu arada, Bursaspor dün İngiltere'ye giderken, Yeşil-Beyazlı kafilede, geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle başkan İbrahim Yazıcı yer alamadı. Doktorlar seyahat etmesine izin vermediği için İstanbul'daki evinde istirahat eden Yazıcı, hareket öncesi bazı yöneticileri telefonla arayarak iyi yolculuklar dileğinde bulundu.

M.UNİTED Van der Sar Rafael Ferdinand Vidic Evra Anderson Scholes Carrick Nani Berbatov Hernandez
T.Direktör: Alex Ferguson

BURSASPOR İvankov Ali Tandoğan Ömer Stepanov Vederson Volkan Svensson İnsua Ozan Batalla Turgay (Sercan)
T.Direktör: Ertuğrul Sağlam

Hakem: Gianluca Rucchi (İtalya)

Yayın: Star Tv (Canlı yayın)

STAR TV canlı izlemek için tıklayınız