Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Katipoğlu: Malatyaspor'un geleceğini düşünüyoruz herkes sabırlı olsun

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, doğru yolda olduklarını düşündüğünü ve ligde başarıl

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, doğru yolda olduklarını düşündüğünü ve ligde başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Mehmet Emin Katipoğlu, düzenlediği basın toplantısında, sezonun geride kalan bölümü ve yeni transferlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Transferde geç kaldıklarını belirten Katipoğlu, bu konuda da kulübün menfaatlerini düşündükleri için böyle bir tavır aldıklarını ifade etti. Aceleci olmanın maddi anlamda külfet getirdiğini anlatan Katipoğlu, "Futbolcularımızdan Serdar 250 bin lira idi, 90 bin liraya, Hüseyin Kartal 280 bin lira idi, 130 bin liraya geldi. Burada da Malatya için iyi bir kaynak bulduk. Biz bu paraları verseydik bizim transferlerimiz 5-6 milyon lirayı bulurdu. Bugün Göztepe'nin harcadığı para bizim 4-5 katımız. Kapı kapı dilenip memurdan esnaftan 5-10 lira toplayacaksak bu iş zaten yapılmaz" dedi.

Malatya Belediyesi dışında kulübe para gelmediğini, bir tane kombine bilet satamadıklarını dile getiren Katipoğlu, "Konuşmaya gelince herkes konuşuyor. Yönetim kurulu üyelerimiz her türlü fedakarlığı yapıyor. Zannedilmesin 5 milyon lirayı harcamadılar. Ben 10 milyon lirayı da harcardım. Elimi vicdanıma koymasaydım. Ama Malatyaspor'un akıbeti, komşumuz Elazığspor'un akıbeti önümüzde. Birinin 40, birinin 8 milyon lira borcu var. Biz Malatya'yı seviyoruz. Yeni Malatyaspor'u seviyoruz. 5 haftalık bize sabredin, iyi futbol oynayacağız, iyi sonuca gideceğiz, dedik. Sabırsız ve aceleci davranmanızı anlamıyorum" diye konuştu.

Doğru yolda olduklarını düşündüğünü vurgulayan Katipoğlu,"Türkiye Kupası'nda da ligde de gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Türkiye Kupası'nda Hacettepespor'la eşleştik. Gruplara kalırsak en az iki Süper Lig takımı ile oynayacağız. Bir Diyarbakır'ı Diyarbakır'da yenmek o kadar kolay değil. Demek ki takım takım olma yolunda ilerliyor. Biz basına saygı duyarken siz de bize saygı duyun. Futbolcu alma yetkisi yönetimin, gönderme yetkisi yönetimin, hoca alma yetkisi yönetimindir. Eleştirirsiniz ama saygı da duymak zorundasınız. Doğru yoldayız, bu doğru yoldan şaşmayız. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Herkesin bir hedefi var. Hedeften sapmalar olabilir. Hedefe birden gidemezsiniz" şeklinde konuştu.