Göle'de cami yapımında fedakârlık gösterenlere plaket verildi

Ardahan'ın Göle ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen konferansta camilerin yapımına katkı sağlayan hayırseve

Ardahan'ın Göle ilçesinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen konferansta camilerin yapımına katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara plaket verildi.

Göle Yatılı Bölge Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen programda camilerin korunması adına çaba sarf eden cami imamlarının üslendikleri rolün önemi dile getirildi. Konferansta konuşan Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kıyasettin Koçaoğlu, Cami ve Tevhit konusunu anlattı. Yrd. Doç. Dr. Koçaoğlu, insan hayatında camilerin öneminden bahsederek, geçmişte camilerin çok amaçlı kullanıldığını, bugün de camilerin okuldan hastaneye kadar çeşitli bölümleri bulunduğunu dile getirdi.

Programda ilçe geneli cami yapımına katkı sağlayan hayırsever vatandaşlara başta İlçe Kaymakamı Kemal Atasoy olmak üzere ve diğer protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.