Aşk Bir Hayal 42. bölüm fragmanı izle

ATV'nin beğenilerek izlenen dizisi Aşk Bir Hayal 42. yeni bölümüyle 03 Eylül Pazar günü ekranlara gelecek.

Aşk Bir Hayal 42. bölüm fragmanı izle
Miran çaresiz kalır ve sonunda Asmin’i arar. Asmin yıllar sonra küçük oğlunun hayatta olduğunu öğrenmiştir. Üstelik de çok hasta ve ona ihtiyacı vardır. Genç kadın bir an bile düşünmeden Miran’ın tüm buyruklarını dinler ve Atina’ya doğru yola çıkar. Nereye gideceğini orada ne yapacağını hiçbir şeyi bilmemektedir. Bildiği tek şey vardır. O da bu yolun sonunda öldü bildiği oğlu Altay’a kavuşacaktır.
Altay, İstanbul’da tüm bu gelişmelerden habersiz için içini yemektedir. Asmin’in Miran’ın yanına gittiğinden haberi yoktur. Asmin bundan kimsenin haberi olmamasını sağlar ama hem Mardin’de ki ev halkı hem de Altay durumdan oldukça gergindir. Asmin yıllar sonra oğlunun yanındadır. Ama oğlu çok hastadır. Üstelik öz anasınında fersah fersah uzakta Miran’a baba demekte Fatma’yı ana bilmektedir. Asmin kendini tutamaz ve bir anda oğluna gerçekleri anlatır. Çocuk Asmin’i istemez. Asmin büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Miran, Asmin’i Mardin’e geri gönderir. Genç kadın çaresiz Miran’ın tüm dediklerine boyun eğmektedir.
Üstelik Atina’da turistik gezi yapan bir ailenin Asmin’i tanıyıp çektiği fotoğraflar yayınlanınca, hem Mardin de hem de İstanbul’da fırtınalar kopar.