AÖF sınav sonuçları öğrenciler için çileye dönüştü

AÖf sınav sonuçlarının açıklanmaması AÖF öğrencileri için çileye dönüştü. AÖF sınav sonuçlarını merak eden yizbinlerce öğrenci bir haftadır AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor...

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF Bütünleme sınav sonuçlarının açıklanma tarihini AÖF'den öğrendik. İşte AÖF sınav sonuçlarının açıklanma tarihi!

AÖF sınav sonuçlarının bir haftadır açıklanmaması öğrencileri çileden çıkardı. Açık Öğretim Fakültesi'nin yaptığı AÖF bütünleme sınavının sonuçlarını öğrenmek için AÖF bürosunu aradık. AÖF bürosundaki yetkiliye "AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak" diye sorduk. Yetkili şunları söyledi:

"AÖF'den henüz resmi bir açıklama yok. Bizde AÖF sınav sonuçlarını sizler kadar merakla bekliyoruz. AÖF sınav sonuçları her an açıklanabilir. Belki bugün belki hafta içi belki de haftaya hafta içi... AÖF sınav sonuçlarının gecikmesinin sebebi AÖF'nin diplomaları hazırlaması. Eskiden 20 gün içerisinde diploma alıyordunuz şimdi 7 gün içerisinde alacaksınız.AÖF sınav sonuçlarının gecikmesinin sebebi bu"

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI - TIKLA ÖĞREN

Bir haftadır bilgisayarlarında AÖF sınav sonuçlarını sabırsızlıkla bekleyen öğrenciler beyazgazete'nin internet sitesinden çıkmıyor. Binlerce yorum ve inanılmaz hitle okunan haberlerimizi takip eden öğrenciler zaman zaman haber büromuza telefon açıp "AÖF sınav sonuçları hala açıklanmadı değil mi" diye soruyorlar. AÖF sınav sonuçları diğer tüm sınavlarda olduğu gibi AÖF'in resmi sitesinden sonra ilk önce beyazgazete.com'dan öğrenebileceksiniz.


AÖF Sınav sonuçları halen açıklanmadı. AÖF sınav sonuçlarının açıklanmaması yüzbinlerce AÖF öğrencisinin moralini bozdu. Bir haftadır heyecan içerisinde olan AÖF öğrencileri AÖF sonuçlarının bugün açıklanmasını bekliyorlar. Ancak AÖF’den AÖF sınav sonuçlarının bugün açıklanacağı yönünde herhangi bir açıklama gelmedi. AÖF sınav sonuçlarını merak eden yüz binlerce Açıköğretim Fakülteli öğrencisi sınav sonuçlarının bugün açıklanacağını düşünerek sabah erken saatlerde internetten AÖF sınav sonuçlarını kontrol etmeye başladılar. Ancak öğrenciler AÖF bütünleme sınav sonuçlarının bugün de açıklanmadığını görünce iyice sinirlenemeye başladılar. İnternetten AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili kesin bir cevap bulamayan öğrenciler Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesini ve her ildeki temsilciliklerini telefon yağmuruna tutmaya başladı. Ancak sonuçlarda ilgili herhangi bir açıklama yapmayan AÖF (Açıköğretim fakültesi) bu konuda da sessiz kalmayı tercih etti.


AÖF sınav sonuçlarını T.C. kimlik no ile sorgulayabileceksiniz.

AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİNE ULAŞMAK İÇİN:

Açıköğretim Öğrenci Bilgilendirme Merkezi: (222) 444 10 26 Bulunduğunuz ildeki AÖF bürosuna 444 10 26 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.Her ilde en az bir AÖF bürosu bulunmaktadır. https://www.anadolu.edu.tr adresindeki “Açıköğretim” “Büro Hizmetleri” linkinden AÖF bürolarının adreslerine ulaşabilirsiniz. E-posta: merkezburo@anadolu.edu.tr (e-postanıza ad, soyad ve T.C. kimlik numaranızı mutlaka yazınız.)