Çocuğun 'Polisçilik' Oyunu Emniyeti Alarma Geçirdi

Adana'da bir iş merkezinin 4

Adana'da bir iş merkezinin 4. katının penceresinden "Yardım edin, silahı var; kat 4, no 5" yazılı not atılmasının emniyete bildirilmesiyle, polis alarma geçti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, 8 yaşındaki bir çocuğun "polisçilik" oynamak için notu pencereden aşağıya attığını ortaya çıkardı.
Olay, merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi'ndeki Ahmet Özel Türkay İş Merkezi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 17.30 sıralarında 155 Polis İmdat hattını arayan bir kişi, iş merkezinin penceresinden "Yardım edin, silahı var; kat 4, no 5" yazılı bir kağıt atıldığını haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen 5 Ocak Polis Merkezi ekipleri sevk edildi. İş merkezinin giriş ve çıkışları kapatan polis ekipleri, kağıtta yazılı işyerine çıkınca iki kadınla karşılaştı. Polis yaptığı
araştırmada suç unsuruna rastlamadı. 8 yaşındaki bir çocuğun "polisçilik" oynarken notu pencereden aşağıya attığı ortaya çıktı. Çocuğun ailesi görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.
Durumun anlaşılmasıyla iş merkezindeki güvenlik önlemleri sona erdirildi.