10 Yıllık Harabeden Güzel Bir Tesis Doğdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 10 yıldır atıl durumda bulunan uygulama oteli, tadilat yapılarak hizmete girdi.

10 Yıllık Harabeden Güzel Bir Tesis Doğdu
Manavgat ilçesinde 1.5 yıl öncesine kadar harabeyi andıran Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli, yapılan restorasyonun ardından güzel bir görünüme kavuştu. Manavgat Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Adil Karasoy, uygulama otelinde şu an için 30 oda ve 60 yatağın hazır durumda olduğunu söyledi. Karasoy, "Uygulama otelinde, eğitimde kullanılmak üzere 4 adet sınıf, 100 kişilik restaurant, 200 kişilik konferans salonu, oyun odası, lobi bar ve bar bulunuyor. Uygulama
otelinden yararlanmak isteyenler yatak ücreti olarak 20 TL, kahvaltı istemesi durumunda 25 TL ödeyecek. Ayrıca konaklama dışında uygulama otelinde konaklamayanlar için sabah kahvaltıları 7.5 TL'den misafirlere sunulurken, Kasım ayından itibaren de öğle ve akşam yemekleri hizmeti verilmeye başlanacak" dedi.
Yıkık dökük virane halinden beş yıldızlı bir otel görüntüsüne kavuşan uygulama otelinin resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.
Sorgun Ormanları kenarında doğa ile iç içe olan ve müşteri kabulüne başlayan otelde öğrenciler görev yapıyor. Nöbet şeklinde uygulama yapacak olan öğrenciler, okulda öğrendikleri temel bilgileri otelde teorik olarak uygulama fırsatı bulacaklar.