Yaşlı Kadının Feci Sonu

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir kadın, hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Orhangazi'ye bağlı Gürle köyü altındaki ana yolda meydana geldi. Bir çiftlik evinde yalnız başına yaşadığı belirlenen Ayşe Yavuz (78), evinden çıkarak yolun karşısındaki komşularına gitmek istedi. Ana yola dikkatsiz bir şekilde çıkan yaşlı kadına bu esnada İznik yönünden gelip Bursa yönüne doğru gitmekte olan Recep Koktay (59) idaresindeki 16 YB 346 plakalı otomobil çarptı.
Çarpmanın şiddeti ile savrulan talihsiz kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşlı kadına çarpan otomobil ise kontrolden çıkarak zeytinliğe uçarken, kaza sonrasında yaşlı kadının bir bacağının koptuğu tespit edildi. Kaza sonrasında jandarma ve cumhuriyet savcılığının olay yerindeki incelemesinin ardından yaşlı kadının cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Acı haberi alan yaşlı kadının yakınları ise olay yerine akın etti. Ayşe Yavuz'un ölüm haberini alan kızı ve oğlu ise gözyaşlarına boğuldu.
Otomobil sürücüsü Recep Koktay ise jandarma tarafından gözaltına alındı.
Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
(YS-EA-Y)