Sohbetler Musikiyle Renkleniyor
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Emirgan Çay Bahçesi yaz mevsiminde olduğu gibi havaların soğumasıyla da kapalı mekanlarda vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri oldu.

Emirgan'a müzik dinleyip sohbet etmek için gelenler, sohbetlerinin sıcak çay ve musiki ile daha da renklendiğini ifade ederek, "Bize bu ortamı hazırlayan yetkililere teşekkür ederiz" demeyi de ihmal etmiyor. Bazı üniversite öğrencileri ise "Kayseri'yi tanımadan önce burada sosyal hayat olmadığını düşünüyorduk. Ancak belediyenin bu etkinliklerini görünce şaşırdık. Kayseri'yi tanıdıkça burada olmaktan daha da memnun oluyoruz. Emirgan Çay Bahçesi de akşam vakti arkadaşlarla gelip, sohbet etmek için çok güzel bir mekan" diye konuştu.
Emirgan Çay Bahçesi cuma, cumartesi ve pazar günleri 19.00- 22.00 saatleri arasında canlı müzik eşliğinde sohbet etmek isteyen herkesi bekliyor.
