Hem Para Kazanıyorlar Hem De Meslek Öğreniyorlar

Van'ın Edremit İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Van İş Kur Müdürlüğü iş birliğince Edremit Halk Kütüphanesi'nde açılan Bilgisayar Operatörlüğü Kursu'na özellikle büyük ilgi gösteriliyor.

Hem Para Kazanıyorlar Hem De Meslek Öğreniyorlar
Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahsin Sönmez, Edremit Halk Kütüphanesi'nin tahsis ettiği kursa İş-Kur İl Müdürlüğü'nün maddi katkıda bulunarak her bir kursiyerlere günde 15 TL ödeme yaptığını söyledi. Hem bilgisayar öğrenen ve hem de harçlık alan kursiyerlerin bu durumdan gayet memnun olduğunu belirten Sönmez "Ayrıca kursumuz kütüphanede olduğundan, zamanlarının bir kısmını da kitap okumaya ayıran kursiyerler, kendilerini böyle güzel bir ortamda gördükleri için nasıl teşekkür edeceklerini bilemiyorlar" dedi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahsin Sönmez, projeyi destekleyen ve teşvik eden İlçe Kaymakamımız Nurullah Ertaş'a teşekkür ederek,böylesine bir kitap deryasının bilgisayarla birleştirilmesinin çok güzel ve anlamlı olduğunu anlatarak böyle başarılı kursların devamını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.