25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarına 100 Kala Etkinlikleri Başlıyor

Erzurum'da 27 Ocak- 06 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 25

Erzurum'da 27 Ocak- 06 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için geri sayım başladı. "100 Gün Kala" Etkinlikleri kapsamında 19 Ekim Salı günü çeşitli aktiviteler düzenlenecek.
Ulusal Basından yaklaşık 50 medya mensubunun takip edeceği organizasyon Erzurum'da çok renkli görüntülere sahne olacak
Saat 14:00'te Atatürk Üniversitesi'nde Kültür ve Gösteri Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıda Vali Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr Kemal Tamer, Erzurum 2011 Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe ile Gençlik ve Spor il Müdürü Fatih Çintımar Oyunlara 100 Gün kala Erzurum 2011 ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda Spiker Ümit Aktan moderatörlük yapacak.
Toplantının ardından, Gripin grubunun öğrencilerle söyleşisi gerçekleşirken, basın mensupları da Erzurum'da kampta bulunan Curling Milli takımıyla bir gösteri maçı yapacak.
Saat 19:00'da Atatürk Üniversitesi Stadyum'unda Yerel müzik grupları Yüksek Rockm ve Carmilla koseri verecek. Saat 20:00'de ise Gripin konseri gerçekleşecek. Etkinlik Saat 21:00'de Atlama Kulelerinden yapılacak Havai Fişek gösterisi ile sone erecek.
Diğer yandan genel Koordinatörlük Kültür Sanat ve Gönüllüler Komitesi tarafındanda bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek. Saat 15:30'dan itibaren konser alanında açılacak standlarla yeni gönüülü kayıtları yapılrken, çeşitli hediyeler dağıtılacak. Yine konser alanında 100 gün kala etkinliğine özel "100 Gönüllü El" adı altında branda üzerine elle boyama ve grafiti çalışması yapılacak.
OYUNLARA 100 GÜN KALA ETKİNLİK PRORGRAMI
14:00 Basın toplantısı Atatürk Üniversitesi, Kültür ve Gösteri Merkezi
15:00 Gripin Söyleşisi - Atatürk Üniversitesi, Kültür ve Gösteri Merkezi
19:00 Yüksek Rockm ve Carmilla Konseri - Atatürk Üniversitesi Stadyum
20:00 Gripin Konseri - Atatürk Üniversitesi, Stadyum
21:00 Havai fişek gösterisi - Atlama Kulesi