Yolun karşısına geçmek isterken otomobil çarptı

Saadet Partisi Olağanüstü Kongresi'ni izlemek için Batman'dan gelen bir kişi, otobüsüne gitmek için yolun karşısına gitmek isterken, bir aracın çarpma

Saadet Partisi Olağanüstü Kongresi'ni izlemek için Batman'dan gelen bir kişi, otobüsüne gitmek için yolun karşısına gitmek isterken, bir aracın çarpması için yaralandı.

Ankara Hipodrom Caddesi üzerinde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yahya Nergis isimli vatandaş, Saadet Partisi Olağanüstü Kongresi'ni izlemek için Batman'dan otobüsle Ankara'ya geldi. Kongreyi izledikten sonra, Batman'a geri dönmek için otobüse gitmeye çalışan Nergis, Hipodrom Caddesi'nde yolun karşısına geçmek istedi.

Trafik ışıklarını 20 metre geçtikten sonra yola inen vatandaş, karşıya geçmeye çalıştı. Hızla gelen Sedat Özat'ın kullandığı 06 YCN 60 plakalı otomobil, orta refüje bir iki adım kala Yahya Nergis'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Nergis, başını yere çarparak yaralandı.

Çevreden yetişenler, bir yandan Nergis'in başına pansuman yaparak kanı durdurmaya çalışırken, bir yandan da 112 Hızır Acil servisi arayarak ambulans istedi.

Bu sırada yoldan geçen özel bir ambulans kazayı görünce durdu. Ambulanstan inenler, ambulanslarında doktor olmaması nedeniyle yaralıyı götüremeyeceklerini, ancak ilk müdahaleyi yapabileceklerini söyledi. Yaralıya pansuman yapan özel ambulans görevlileri, aynı zamanda vatandaşlara "112'yi aradınız mı?" diye ikaz etti.

Kısa bir süre sonra olay yerine gelen 112 Hızır Acil ambulansından inen sağlık ekibi, ilk müdahalesi yapılan yaralıyı sedyeyle ambulansa aldı. Yaralı Yahya Nergis, tedavisi yapılmak üzere Numune Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.