Beşiktaş: 1 - Manisaspor: 1 (İlk Yarı)

Stat: Fiyapı İnönü Stadı

Hakemler: Barış Şimşek, Mustafa Sönmez, Mehmet Metin

Beşiktaş: Hakan Arıkan, Hilbert, İbrahim Toraman, Ferrari (Dk. 28 Za

Stat: Fiyapı İnönü Stadı

Hakemler: Barış Şimşek, Mustafa Sönmez, Mehmet Metin

Beşiktaş: Hakan Arıkan, Hilbert, İbrahim Toraman, Ferrari (Dk. 28 Zapotocny), İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, Tabata, Necip, Bobo, Mert Nobre

Manisaspor: İlker, Ömer Aysan, Dixon, Kalabane (Dk. 23 Burak Özsaraç), Eren Aydın, Mehmet Güven, Yiğit İncedemir, Murat Erdoğan, Simpson, Isaac, Makakula

Goller: Dk. 7 Isaac (Manisaspor) Dk. 14 Bobo (Beşiktaş)

Sarı kart: Dk. 45 Tabata (Beşiktaş)

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile Manisaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı Isaac ve Bobo'nun karşılıklı attığı gollerle 1-1 berabere sona erdi.

4. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe atışında Bobo, Ernst'in önüne indirdi. Bu futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak Makakula'dan geri döndü. Pozisyonu takip eden Fink'in sert şutu üstten auta çıktı.

7. dakikada konuk ekip deplasmanda öne geçti. Bu dakikada orta alandan Beşiktaş çıkmak isterken yapılan pres sonucunda Simpson topla buluştu. Bu futbolcu sağ çaprazda boşta bulunan Isaac'i gördü. Genç golcü, kaleci Hakan Arıkan ile karşı karşıya kaldığı anda düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1.

11. dakikada konuk ekip mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Savunmanın arkasına atılan topta Hakan Arıkan ceza alanı dışına kadar çıkarak tehlikeyi uzaklaştırmaya çalıştı. Ancak bunda başarılı olmadı ve yerde kaldı. Pozisyonu takip eden Makakula sağ çaprazdan boş kaleye gönderdi fakat meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

14. dakikada Beşiktaş Bobo ile beraberliği yakaladı. Bu dakikada sol taraftan başlayan atakta Necip'in ceza alanına gönderdiği ortada Mert Nobre çizgi üzerinden geriye doğru çıkardı. Bobo'nun vuruşunda Dixon'a çarpan top kaleci İlker'i yanıltarak ağlarla buluştu. 1-1.

40. dakikada sol taraftan Tabata'nın kullandığı köşe atışında ceza alanı içinde oluşan karambolde en son topla buluşan Ernst'in vuruşu Fink'e çarparak kaleye doğru yöneldi. Kaleci İlker'i geçen topu Ömer Aysan çizgi üzerinden çıkararak mutlak bir golü önledi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.