Milas'ta Türk Sanat Müziği Koro Çalışmaları

Milas Belediyesi'nin temin ettiği tarihi binada haftanın 2 günü çalışma yaparak sayısız konserler veren Milas Türk Musikisi Derneği yeni dönem çalışmalarına başladı.

Milas'ta Türk Sanat Müziği Koro Çalışmaları
Milas TSM Derneği Pazartesi ve Perşembe günleri saat 19.00-23.00 saatleri arasında Koro Şefi Engin Esen nezaretinde devam ediyor. Bugüne değin Milaslı Türk sanat müziği severlerine sayısız konser veren Milas Türk Sanat Musikisi Derneği gelecek konserlere hazırlanıyor.
Önceki gün yoğun bir katılımla kış dönemi çalışmalarını başlatan dernekte konuşma yapan Başkan Cengiz Meriç, "Değerli arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz diyorum. Derneğimizin kış döneminde, sizlerin özverili çalışmalarınızla inşallah önümüzdeki çalışma döneminde iyi bir şeyler yapacağız. Bu arada, derneğimizin bakımı ve temizlenmesi sırasında özverili bir şekilde çalışan yönetim kurulu üyelerimiz Nuri Göçmen ve Zafer Pınarlık'a çok çok teşekkür ederim, yeni dönem çalışmalarımızın hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Koro Şefi Engin Esen de, "Öncelikle daha önceki konserimize katılımızdan dolayı herkese çok teşekkür ederim. Konserimiz umduğumuzdan daha iyi geçti, yeni çalışma dönemimiz hepimize hayırlı olsun. Hepimiz büyük bir özveriyle çalışacağız. Çok önemli bir işimiz olmadığı sürece çalışmalara mutlaka katılmamız gerekir" diye konuştu.
Birkaç ay sonra konser vermeye hazır olabileceklerini ifade eden Esen; "Milas Türk Musikisi Derneği Başkanı Emekli Albay Cengiz Meriç başkanlığındaki yönetim kurulumuzun araştırmacı, yapıcı çalışmaları meyvesini veriyor. Şu an itibariyle yaklaşık 35 gönüllü arkadaşımız haftanın Pazartesi ve Perşembe günleri saat 19-23 arası derneğimizde disiplin, sevgi, saygı içerisinde çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.