'Engelliler Ne İstiyor' Kompozisyon Yarışması

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği ve Mimarlar Odası Didim Temsilciliği işbirliği ile ilk ve orta dereceli eğitim kurumları arasından 'Engelliler ne istiyor" konulu kompozisyon yarışması düzenlendi.

'Engelliler Ne İstiyor' Kompozisyon Yarışması
Ödülleri 6 Kasım Dünya Şehircilik Günü'nde verilecek olan kompozisyon yarışmasında ilköğretim ve lise öğrencileri için son katılım tarihi 25 Ekim 2010 tarihi olarak belirlendi.
Yarışmanın değerlendirme kurulunda ise Burhan Çolak (Mimarlar Odası Didim Şb. Başkanı),Hadiye Esenli (Mimarlar Odası Üyesi ), Eyüp Çabuk (Didim Engelliler Derneği Yön.Krl.Üyesi) , Ali Gençli ( Didim Engelliler Derneği Üyesi) yer aldı.
Engellilerin yaşadıkları kentlerde karşılaştıkları güçlükleri en aza indirmek için genç kuşakların düşüncelerini paylaşamak ve konuya duyarlılığı arttırmayı hedefleyen kompozisyon yarışmasına tüm öğrencilerin katılımlarını beklediklerini açıklayan Didim Engelliler Dernek Başkanı Bedri Altıntaş "Çocuklarımızın ve gençlerimizin gözlemlerini, düşünce ve hayallerini anlatarak biz büyüklere esin kaynağı olacağına inanıyorum" dedi .