Akçay'da Temizlik İşleri Durmuyor

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi, vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla yaptığı temizlik faaliyetlerine, mahallelerde ki çöp konteynerlerini yıkayarak devam ediyor

Akçay'da Temizlik İşleri Durmuyor
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi, vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla yaptığı temizlik faaliyetlerine, mahallelerde ki çöp konteynerlerini yıkayarak devam ediyor.
Akçay'da kış mevsimi gelmesine rağmen konteyner yıkama işlemleri düzenli olarak devam ediyor. Çöpler nedeniyle bakteri, haşere ve koku oluşumuna neden olan konteynerleri düzenli aralıklarla yıkayarak, dezenfekte eden Akçay Belediyesi, son olarak önceki gün gece saatlerinde yıkama işlemini gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, uygulamanın belirli zaman dilimlerinde ara verilmeden devam ettiğini belirterek, temizlik konusunda titiz davrandıklarını ve halkın sağlığına önem verdiklerini söyledi.
Başkan İnceoğlu, "Yapılan bu sistemli çalışmalarla, temizlik ekibimiz, beldemiz genelinde bulunan çöp konteynerini, ayda bir sıra gelecek şekilde temizleyip, dezenfekte ediyor. Çöplerin boşatılmasından sonra özel konteyner yıkama aracı gelen ekipler koneynerleri deterjan ile yıkayıp, koku sıkıyorlar. Bunun yanında pazaryeri ve yurttaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda yıkanarak temizleniyor" dedi.