Sivas Valisi Ali Kolat Okulları Ziyaret Etti

Vali Ali Kolat, Yenişehir Anadolu Lisesi, Necdet-Şükrüye Selen İlköğretim Okulu, TOKİ Karşıyaka Kız Meslek Lisesi ve Prof. Dr. Necati Erşen Anadolu Öğretmen Lisesi Pansiyonu'nu ziyaret etti.

Sivas Valisi Ali Kolat Okulları Ziyaret Etti
İlk olarak 2010 - 2011 Eğitim-Öğretim yılında Anadolu Lisesi statüsüne geçen Yenişehir Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Vali Ali Kolat ve beraberindekiler, Okul Müdürü Salih Özgen'den okul hakkında bilgi aldı. Okula yeni kazandırılan spor salonunda da incelemelerde bulunan Kolat, salon sayesinde gençlerin sportif faaliyetlerini daha nezih ve modern bir ortamda yürüteceklerini kaydetti. Öğrencilerin derslerinin yanı sıra sanat ya da sporla ilgilenmelerinin de son derece önemli olduğunu vurgulayan Vali Ali Kolat, Gençlerden bu alanlarda da başarı beklediklerini söyledi.
Daha sonra Necdet-Şükrüye Selen İlköğretim Okulu'na geçen Vali Ali Kolat ve beraberindekiler, Okul Müdürü Mahmut Ayral'dan bilgi aldı. Okula ilave yapılan binada incelemelerde bulunan Kolat çocuklarla da bir süre sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ziyaret sırasında Vali Ali Kolat'a, Vali Yardımcıları İsmail Koşum ve Kemal Şahin, Milli Eğitim Müdürü Ali Murat Taner, Bayındırlık ve İskan Müdürü Kemal Özdemir de eşlik etti.