Bakanlar ve Kılıçdaroğlu aynı masada yemek yedi

Milliyet Gazetesi Ankara ekinin tanıtım gecesi iktidar ve muhalefeti bir araya getirdi. Siyasetin konuşulmadığı gecede, Bakanlar ve Cumhuriyet Halk Pa

Milliyet Gazetesi Ankara ekinin tanıtım gecesi iktidar ve muhalefeti bir araya getirdi. Siyasetin konuşulmadığı gecede, Bakanlar ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kılıçdaroğlu aynı masada yemek yedi.

Milliyet Gazetesi Ankara ekinin her gün okuyucuyla buluşacak olması nedeniyle Sheraton Otel'de bir resepsiyon verildi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen resepsiyona ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Masum Türker'in yanı sıra Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'le birlikte ilçe belediye başkanları, üniversite rektörleri katıldı.

Programın basına açık bölümünde kabine üyesi bakanlar ve ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu'nun aynı masada yemek yediği görüldü. Gece basına kapalı şekilde devam etti.