Kimse Yok Mu Derneği, Midyatlı dördüzlere birer altın taktı

Mardin'in Midyat ilçesinde 5 çocuktan sonra dördüzleri olan ihtiyaç sahibi aileye Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi'nden yardım eli uzandı. Şube

Mardin'in Midyat ilçesinde 5 çocuktan sonra dördüzleri olan ihtiyaç sahibi aileye Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi'nden yardım eli uzandı. Şube Müdürü Halit Hoca ile bir gurup gönü aileyi ziyaret ederek bir aylık ihtiyaçlarını karşıladı.

Midyat'a bağlı Yayvantepe köyünde Zeynep-Mehmet Ali Çağlayan çifti, dördüz sahibi olunca yardım talebinde bulundu. Ailenin yardım talebi üzerine harekete geçen Kimse Yok mu Derneği, gönüllülerle birlikte aileyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kübra, Maşallah, Ahmet Turan ve Muhammed'e altın takan dernek yetkilileri, kıyafet, mama, bez ve gıda yardımında bulundu.

Yardımları memnuniyetle karşılayan Anne Zeynep Çağlayan, "Feryadımızı duyan Kimse Yok mu Derneği ve hayırseverlerinden Allah razı olsun. Çok mutlu olduk." dedi.

Kimse Yok mu Derneği Diyarbakır şube müdürü Halit Hoca ise "Toplumumuza hayırlı birer evlat olma dua ve dilekleriyle inşallah, hepsine birer altın taktık. Bunlar, bu çocuklarımızın gelecekte inşallah birer uğur paraları olur diye düşünüyoruz. Çocuklarımıza Allah'tan hayırlı uzun ömürler diliyoruz." diye konuştu. Hoca, aile reisinin 500 lira ücretle işçi olarak çalıştığını belirterek, aileye Midyat yetkililerinin de destek olması gerektiğini ifade etti.