4 Yaşındaki Kayıp Çocuk Kamuran'ın Ölüsü Bulundu

Kırşehir'de evlerinin önünde oyun oynayan 4 yaşındaki Kamuran'ın, kayıplara karışmasının akabinde ölüsü bulundu.

Olay Kırşehir merkez Kuşdilli Mahallesindeki pazar yerinin arkasındaki Levent ailesinin evlerinin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kamuran Levent isimli 4 yaşındaki çocuk saat 17.00 sıralarında oyun oynamak için evlerinin önüne çıktı. Bir süre evin önünde oynayan çocuk bir anda kayıplara karıştı. Durumu polise bildiren çocuğun ailesi Ahi Polis Merkezi'ne kayıp başvurusu yaptı. İhbar üzerine alarma geçen polis ekipleri, ev etrafındaki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Polis, ayrıca
güzergahta bulunan inşaatları tek tek araştırdı. Kamuran'ın evlerinin önünden 25 yaşlarında bir kişi ile gittiğini gördüğünü söyleyen çocukların ifadesini alan emniyet ekipleri her yerde kayıp Kamuran'ı aradı. Ailesi sinir krizleri geçirirken, yetkililerden bir an önce çocuklarının bulunmasını istedi.
Polisin yoğun araştırmaları sonucu Kamuran, Yenice mahallesi 192. sokakta bir apartmanın çatı katında çarşafa sarılı olarak ölü vaziyette bulundu. Konuyla ilgili olarak özel bir temizlik şirketinin çalışanı gözaltına alındı. Emniyet olay yerini kordon altına alırken savcının gelmesi bekleniyor.