Milas'ta iki aile arasında çatışma : 1 ölü

Muğla'nın Milas ilçesi yakınlarında göçebe olarak yaşayan Roman bir aile içerisinde çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

Milas'ta iki aile arasında çatışma : 1 ölü
Olay saat 15.30 sıralarında Milas-Yatağan Karayolu Tuzabat Köyü yakınlarında bulunan ve göçebe olarak yaşayan Roman vatandaşların çadır kurduğu alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre aynı isme T.D. ve T.A. olmak üzere iki farklı soy isimle düzenlenmiş çift kimliği olduğu ileri sürülen 30 yaşlarındaki şahıs, bir süredir birlikte yaşadığı 26 yaşındaki Gökmen Gezginç’in üzerine yeni bir sevgili bulup çadıra getirdi. İkamet olarak kullanılan çadırda yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine T. isimli şahıs av tüfeği ile yakın mesafeden Gökmen Gezginç’e ateş etti.

Göğsünden vurulan genç kadının Milas Özel İzan Hastanesi’ne götürülürken yolda yaşamını yitirdiği öğrenildi. Cinayetten sonra firar eden zanlının güvenlik güçleri tarafından arandığı bildirildi.

Olaydan sonra Milas Özel İzan Hastanesi’ne akın eden genç kadının yakınları, hastanede sinir krizleri geçirerek, hastanenin camlarını kırdılar. Polis ekipleri hastane ve çevresinde güvenlik önlemi alırken, olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.