Yaprak Dökümü 138. Bölüm fragmanı

Yaprak Dökümü çarşamba akşamı yayınlanacak 138. bölümüyle Kanal D ekranlarında süpriz gelişmelere sahne olacak

Yaprak Dökümü 138. Bölüm fragmanı
Yaprak Dökümü 138. Bölüm fragmanı
Yaprak Dökümü çarşamba akşamı yayınlanacak 138. bölümü merakla bekleniyor . Geçen hafta dizide olanlar şu şekilde :

Necla ve Ali Sarper lobide bir şeyler içip sohbet ederler. Necla saatin geç olduğunu fark edince izin ister.

Leyla eşyalarını yerleştirmektedir. Oğuz ona aldığı yüzüğü kutudan çıkarır ve Leyla’nın parmağına takar. Leyla ağlamaya başlar.

Mithat Bey yatak odasında yatmaz. Ferhunde yatakta kitap okumaktadır. Şevket’e mesaj gönderir. Şevket uyanıp mesajı okur ancak cevap vermez. Ferhunde Şevket’i arar. Mithat Bey’i şikayet etmeye başlar. Mutsuz olduğunu söyler. Birlikte kaçmaları konusunda Şevket’i ikna etmeye çalışır. Şevket konuşamadığını söyleyip telefonu kapatır. Evde odalara bakmaya başlar. Leyla’nın evde olmadığını fark eder. Leyla’yı arar. Leyla telefonu açmaz. Şevket yatak odasına girer. Hayriye Hanım uyuyormuş taklidi yapar. Şevket ona seslenir ve Leyla’nın evde olmadığını söyler. O esnada Ali Rıza Bey uyanır. Leyla’nın eşyalarını da götürmüş olduğunu görürler. Ali Rıza Bey kontrolünü kaybeder ve bağırmaya başlar. Şevket, Leyla’yı yeniden arar. Leyla telefonu açar ama konuşamaz. Telefonu Ali Rıza Bey alır nerede olduğunu sorar. Leyla ona da cevap veremez Oğuz, Ali Rıza Bey’le konuşur. Ali Rıza Bey onun sesini duyunca kontrolünü iyice kaybeder ve eline geçen her şeyi duvarlara fırlatır. Şevket dışarı çıkar. Ev sahibi duvara vurup onları uyarır. Ali Rıza Bey ilaç icer ve Hayriye Hanım’a bu durumu bilip bilmediğini sorar. Hayriye Hanım bilmediğine dair yemin eder.

Şevket, Oğuz’un evine gelir ve kapıyı yumruklamaya başlar. Oğuz kapıyı açınca Şevket ona saldırır ve onu tartaklamaya başlar. Leyla hamile olduğunu söyler. Şevket şok olur. Oğuz onu konuşmak için yukarıya çağırır. Leyla bu durumun sorumlusunun Ferhunde olduğunu söyler ve onun yaptığı kötülükleri bir kez daha hatırlatır. Şevket öfkelidir.

Necla sabah Ali Sarper’le buluşur ve birlikte kahvaltı yaparlar.

Şevket sabah evi arar ve Leyla’nın bir daha dönmeyeceğini söyler. Hayriye Hanım Leyla’ya sitem eder. Ali Rıza Bey çok kırgındır. Leyla’nın onları bir kez daha sırtlarından bıçakladığını söyler.


Mithat Bey yatak odasına girer ancak Ferhunde onunla konuşmaz. Mithat Bey dargınlığın çok uzadığını söyler ve yeniden özür diler. Ferhunde blöf yapar. Mithat Bey yeniden özür diler. Ferhunde barıştıklarını söyler. O sırada Şevket’ten görüşmek istediğini söyleyen bir mesaj gelir. Ferhunde dışarı çıkınca Şevket’i arar. Buluşmak için sözleşirler.

Fikretler Necla’nın evindedir. Hayriye Hanım Ayşe’yle birlikte gitmek için hazırlanır ve Ali Rıza Bey’i de gelmesi için ikna eder. Dışarı çıktıklarında apartmanın içinde ev sahiplerinin kendileri hakkında konuştuğunu duyarlar. Hayriye Hanım özür dileyip bir bahane söyler. Ancak ev sahibi bütün konuşmaları duyduklarını söyleyip onları aşağılarcasına konuşur. Hayriye Hanım karşılık verince kavga ederler. Ev sahibi ise onlara bağırmaya başlar ve evlerinden çıkmalarını emreder. Ali Rıza Bey bir kez daha yıkılır.

Şevket ve Ferhunde buluşurlar. Ferhunde onunla kaçmak istediğini söyler.

Necla toplantı sonucunda projesini kabul ettirir. Ali Sarper’i kutlama yemeğine davet eder. Ali Sarper eski eşinin ailesiyle buluşacağını söyleyip teklifi reddeder. Necla bozulur.

Şevket inşaata dönünce Sedef’in kendisine gönderdiği hediyeyi açar. Çok mutlu olur. Cebinde çalan telefonu açar. Şevket Ferhunde’nin telefonunu almıştır. Ferhunde’ye telefonu yanlışlıkla aldığını söyler. İkinci evlilik yıldönümlerini kutladıkları yerde buluşmayı teklif eder. Ferhunde şaşırır ama çok mutlu olur. Şevket teşekkür etmek için Sedef’i arar.

Ali Rıza Bey kahveyi elinden düşürür. Eli uyuşuktur. Kimseye belli etmemeye çalışır. Dinlenmek için izin ister ve yatmaya gider.

Mithat Bey, Ferhunde’yi arar. Arabada çiçek ve çikolata vardır. Akşam şık bir restoranda yemek yeme teklifi yapar. Ferhunde ise çok işi olduğunu akşam iş yerinde olacağını söyleyip teklifi reddeder.

Necla evine döner. Babasını sorar. Ayşe, Leyla ablasının babasını kızdırdığını söyler. Necla babasının Leyla’nın hamileliğini öğrenip öğrenmediğini sorar. O esnada salona gelen Ali Rıza Bey, Necla’nın söyledikleri duyar. Öfkesini kontrol edemez ve herkese bağırmaya başlar. Hepsinin kendisini sırtından vurduklarını söyler ve sitemler eder. Kimse onu sakinleştiremez. Öfkeyle dışarı çıkar.

Ferhunde inşaata gelir. Şevket’i alır. Ferhunde çok heyecanlıdır. Şevket ise gergindir.

Ceyda Oğuz’un evinin önüne gelir ve onu arar. Vereceği paranın miktarını sorar. Buluşmak ister. Oğuz şehir dışında olduğunu söyler. Ceyda evdeki ışığı görür.

Leyla evde otururken kapı çalar. Pencereden bakınca Ceyda’nın arabasını görür. Ceyda da onu görür. İmlalı bir şekilde el sallar.

Ali Rıza Bey inşaata gelir. Şevket’in çıktığını öğrenir.

Herkes Ali Rıza Bey’i merak etmektedir. Ev telefonu açılmayınca Hayriye Hanım Şevket’i arar. Şevket inşaatta olduğunu söyler. Hayriye Hanım eve gitmesini söyler.

Ferhunde ve Şevket otele gelirler. Odalarına çıkarlar. Şevket gergindir, pencereden dışarıya bakar ve saatini kontrol eder. Ferhunde onu çok özlediğini söyler ve öpmeye başlar. Şevket şampanya almak için aşağıya ineceğini söyler ve odadan çıkar. Otelin arka kapısından dışarıya çıkar. Ferhunde onu beklemeye başlar. Kendisine çeki düzen verir. Kadehleri hazırlar. O sırada kapı çalar. Ferhunde, Şevket’e seslenerek kapıyı açtığında karşısında Mithat Bey’i görür.