Fazla kilonun sağlığa yararı var

İngiliz uzmanlar basen ve baldırlardaki fazla kilonun sağlığa yararlı olup, kalp ve metabolik sorunlara karşı koruduğunu söyledi.

Fazla kilonun sağlığa yararı var
  Basen bö ; lgesindeki yağlar vü ; cuttaki zararlı yağ asitlerini temizleyerek damarların tıkanmasını ve iltihaplanmayı ö ; nleyen maddeler iç ; eriyor .

Oxford Ü ; niversitesi ' nden bilim adamları bü ; yü ; k basenlerin bö ; yle bir koruma ö ; zelliği olmayan bel ç ; evresindeki fazla yağa tercih edileceğini sö ; yledi . International Journal of Obesity dergisine konuşan bilim adamları , bilimin basen bö ; lgesindeki yağları artırmak iç ; in ö ; zel bir ç ; aba dahi gö ; sterebileceğini belirtti .

İleride de , doktorların kardiyovaskü ; ler ve şeker hastalığı gibi metabolik hastalıklara karşı hastalarına vü ; cut yağlarını basen bö ; lgesine kaydıran ilaç ; lar yazabilecekler .

Bilim adamları basen bö ; lgesinde ç ; ok az yağ bulunmasının ' cushing sendromu ' gibi ciddi metabolik sorunlara yol aç ; abileceğini de belirtti . Bilimsel kanıtlar baldır ve basendeki yağlardan kurtulmanın bel ç ; evresindeki yağlardan kurtulmaktan daha zor olduğunu gö ; steriyor .

Bu pek de arzu edilmeyen bir durum gibi olsa da uzmanlar bunun yararlı olduğunu , ç ; ü ; nkü ; yağların hızlı bir şekilde ç ; ö ; zü ; lmesi durumunda iltihaplanmaya yol aç ; an sitokin maddesinin aç ; ığa ç ; ıktığını sö ; ylü ; yorlar .