Kısa sürede sağlıklı kilo vermek için akupunktur hakkında bilgiler...

Akupunktur sayesinde kilo vermenin ne kadar kolay olduğunu farkedeceksiniz.

  Akupunktur diyet yapmayı kolaylaştıran bir tedavi yö ; ntemidir .

1 . Akupunktur hipotalamusta ki bulunan iştah merkezini etkileyerek hastanın iştahını dü ; zenler ve hasta ç ; ok az yemekle doyar .
2 . Akupunktur mide asit salgısını azalttığı iç ; in diyet sırasında hastanın mide kazıntısı ve mide yanması gibi sorunları olmaz .
3 . Akupunktur diyet sırasında halsizliği ve bitkinliği ö ; nler . Ü ; stelik akupunktur hastaya enerji verir . Diyet sırasında hasta kendini daha dinç ; hisseder .
4 . Metabolizma hızını dü ; zenler . Akupunktur tedavisi gö ; ren hasta , kendi kendine yaptığı diyetlerden daha kolay kilo vermeyi başarır .
5 . Akupunktur serotonin ve endorfin seviyeyi artırarak diyet sırasında kişiye huzur verir ve sedasyon sağlar . Bö ; ylece diyet yapan kişi yemek yeme zevkinin kısıtlamasından dolayı huzursuz ve sinirli olmaz .

Hastaya başlangıç ; ta haftada 2 akupunktur seansı yapılır . Sonra haftada 1 seansla tedaviye devam edilir . Hasta 6-8 hafta sonunda ortalama 8-10 kilo vermektedir . Kişi istediği kiloya ulaştıktan sonra kilo koruma programına katılır . 3-6 ay sü ; reli kilo koruma programında akupunktur seansı ayda 1 kez uygulanır . Hasta kilo koruma dö ; neminde sağlıklı , dengeli , yeterli beslenmeyi uygular . Kilo koruma sonrası hastanın senede 2 veya 3 kez kontrol olması gerekir .