Özürlü vatandaşlar AK Parti İl Teşkilatı'nda buluştu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda 3 Mart Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir gece düzenlendi. Gecede şarkıcı Metin Şentürk'te konuklara neşeli dakikalar yaşattı.

AK Parti İl Teşkilatı'nda düzenlenen yemeğe İstanbul Milletvekilleri Lokman Ayva, Feyzullah Kıyıklık ile ünlü sanatçı Metin Şentürk katıldı. Yemekte bir konuşma yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, özürlülerle ilgili yaşadığı bazı anılarını anlattıktan sonra hükümetin yaptığı çalışmalara değindi. Milletvekili Lokman Ayva ise hükümetin iktidara geldiği günden bugüne attığı adımları anlatarak, özürlülerin sorunlarını uluslararası boyutlara taşımak için çalışmalar sürdürdüklerini
kaydetti.
Törende bir konuşma yapan AK Parti İstanbul İl Başkan yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Nejla Sümer, Türkiye nüfusunun yüzde 12.29'unu oluşturan yaklaşık 8 milyon özürlü vatandaşı hedef kitle olarak benimseyen ve özürlü vatandaşların problemlerini tespit ederek Meclis (TBMM), hükümet ve parti kanalıyla çözüm sağlamak için çalışmalar yapan Özürlüler Koordinasyon Merkezlerinin yapısal amaçlarına anlattı.
Sümer, özürlülere yönelik yaptıkları çalışmaların yardım amaçlı değil hak eksenli olduğunu belirterek konuşmasını tamamladı.
Konuşmaların ardından sahne alan ünlü sanatçı Metin Şentürk, şarkılarına başlamadan önce AK Parti hükümetine engelli vatandaşlara yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Şentürk, katılımcıları coşturduğu mini konseri sırasında Türk Sanat Musikisi'nden seçkin eserlerin yer aldığı özel bir potporiyi hem çaldı hem de seslendirdi. Şentürk'ün seslendirdiği parça sırasında teknik bir sorun yaşansa da başta Milletvekili Lokman Ayva ve konuklar parçalara eşlik etmeyi ihmal etmedi. Şentürk başından
geçen bir olayı da anlatarak konukları güldürdü.