Fatih Altaylı: İzlemeyin bizi, kapatın TV'yi

Teke Tek programında Fatih Altaylı'yı izleyici maili kızdırdı.

Habertürk TV 'de yayınlanan Teke Tek programında Fatih Altaylı, izleyiciden gelen mail üzerine sinirlerine hakim olamadı.

Teketek Özel’in bu haftaki konuğu, Atatürk’ün şıklığı ve giyimi üzerine araştırmalar yapmış ve kitap yazmış olan bir bilim adamı: Prof.Dr.Oktay Kadayıfçı'ydı.

İZLEME BİZİ, KAPAT TELEVİZYONU

Bir izleyicinin 'Daldan dala atlayarak Atatürk'le beyinleri yıkıyorsunuz' yorumu karşısında sinirlendiği görülen Altaylı oldukça gerildi. Yayımda izleyiciye seslenen Altaylı, 'İzlemeyin efendim bizi. Biz burdan daldan dala atlayıp kimsenin beynini yıkamıyoruz. Lütfen sizden ricam kapatın televizyonu. İzlemeyin bizi ' sözleriyle izleyiciye sert tepki gösterdi.

Programda Atatürk'ün şıklığı konusu masaya yatırılırken, çok sayıda izleyici özellikle Altaylı'nın giydiği cekete yönelik eleştirilerini maille ulaştırdı. Öte yandan Altaylı'nın İsmet İnönü ve Atatürk'ün bir arada olduğu resimi yorumlarken İsmet İnönü'nün kıyafetini sert bir şekilde eleştirmesi yine izleyicilerin tepkisini çekti. Tepkiler üzerine geri adım atan Fatih Altaylı, programın ilerleyen bölümlerinde özür dilemek zorunda kaldı.