Biz İran İslam Cumhuriyeti değiliz

Serhat Ulueren tarafından sunulan Son Kale adlı programa katılan Reha Muhtar, TFF Hukuk Kurulu'nda görevli 4 avukat tarafından yapılan alem görüntüleri hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

2005 ile 2008 yılları arasında TFF'de hukuk kurullarında asistan olarak çalışan Nihan Öztürk tarafından paylaşılan görüntüler hakkında konuşan Reha Muhtar “ Burası İran değil. Ne olmuş Bira içmesinde. Ben burada bir şey görmüyorum. Sizin sorularınızda da var benimle birlikte olmak istiyordu. Galatasaray var başka kulüpler var, şu atadı bunlar ile ilgili ne varsa elinde bunları çıkartmak gerekir, bunda sonuna kadar katılıyorum. Bu hiçbir şey göstermiyor yani çok normal bizim program sonrası çıkıpta, akşam şu program bittikten sonra çıkıp senin odanda bir şeyler içsek böyle görüntüler veririz” dedi.

Bunu üzerine araya giren Serhat Ulueren “ Ben böyle bir şeye izin veremem kusura bakmayın. Ben odamda, makamımda, çalıştığım kurumda alkol ve benzeri içecekler içilmesine kesinlikle izin veremem” dedi.

Aldığı cevap karşısında şaşıran Reha muhtar “ Burada alkol içilmiyor. Burada içilen bir bira” sözleri üzerine Ulueren “ Biberon değil bu elindekiler” karşılığını verdi.

TFF Hukuk Kurulu’nda görevli avukatların ellerinde bira ile görüntülenmesi hakkında ise Reha Muhtar “ Biz İslam İran Cumhuriyeti değiliz” ifadesini kullandı.