KPSS soru ve cevapları yayınlandı!

KPSS 2020, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilmişti. On binlerce vatandaşın beklediği KPSS lisans soruları ve cevap anahtarı ile ilgili son dakika haberi geldi. ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile KPSS Lisans soru ve cevaplarının PDF olarak erişime açıldığı duyuruldu. Bu başlık altında, ÖSYM koordinesinde gerçekleştirilen KPSS lisans soru ve cevapları yer almaktadır. İşte, genel kültür ve genel yetenek alanları ile birlikte KPSS Lisans soruları ve cevap anahtarları...

KPSS soru ve cevapları yayınlandı!
KPSS soru ve cevapları yayınlandı!
Kamuda çalışmak isteyen çok sayıda vatandaşlın girdiği KPSS'nin ardından merakla beklenen haber geldi. ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan duyuru ile birlikte, 2020 KPSS lisans soruları ve cevap anahtarı sınava girenlerin erişimine açıldı. Sınava girenler, KPSS sonuçları açıklanana kadar KPSS soru ve cevaplarını kontrol ederek başarıları hakkında fikir edinebilirler.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS lisans sonuçları 22 Ekim'de erişime açılacak.

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir.

Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.