Big Pharma'nın karanlık prensi; Bill Gates'in gerçek yüzü!

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, büyük aşı şirketleriyle yaptığı anlaşmayla, denek olarak kullandığı yüz binlerce Asyalı ve Afrikalı insanı ya canlarından etti ya da felç bıraktı.

Big Pharma'nın karanlık prensi; Bill Gates'in gerçek yüzü!
Big Pharma'nın karanlık prensi; Bill Gates'in gerçek yüzü!
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in geçmiş dönemlerdeki faaliyetleri tekrar gündeme geldi.

Koronavirüsün arkasında da parmağı olduğu iddia edilen Gates'in aşı şirketleriyle yaptığı anlaşmayla Afrika ve Asya'daki insanları denek olarak kullanması gündemdeki tazeliğini koruyor. Katıldığı TED konuşmalarında açıkca dünya nüfusunun azalması gerektiğini vurgulayan Gates'in aşı firması Big Pharma ile organik bir bağı bulunuyor. Bu şirket insan deneyler üzerinde ilaçları deniyor. Şirketin faaliyetleri yüzünden binlerce Asyalı ve Afrikalı insan hayatını kaybetti veya felç kaldı. Birçokları ise bu aşıların insanları kısır ettiğini iddia ediyor. Aşı çalışmaları için firmanın gittiği her ülkede binlerce çocuk öldü veya felç kaldı. Bunun üzerine birçok ülke aşı çalışmalarının uluslararası şirketler ile yapılmaması gerektiği konusunda fikir birliğine vararak firma ile bağlarını kopardı.