'Karabiga'nın Bölgenin Parlayan Yıldızı Olması İçin'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Biga ilçesi Karabiga Belde Belediyesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ahmet Elbi'yi makamında ziyaret eden Turan'ı küçük sporcular karşıladı. Turan, burada yaptığı açıklamada, Karabiga'ya özel önem verdiklerini söyledi.

Gençlerin talepleri doğrultusunda futbol sahasının ihalesinin yarın yapılacağını ifade eden Turan, "Bu futbol sahası herhangi bir saha değil. Halı saha gibi olmayacak FIFA standartlarında bir saha. 105 metre boyu ve 68 metre eni olan, birçok spor imkanını içinde barındıran futbol başta olmak üzere basketbol, atletizm gibi alanlarla ilgili güzel bir alt yapıyla yapıyoruz." dedi.

Turun, Karabiga'nın birçok konuda geri kaldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Beldenin sahili, iş imkanları, çevresi gibi çok farklı imkanları olmasına rağmen geri kalmışlığı var. Bunu çok hızlı kapatmayı planlıyoruz. Bizim gönül belediyeciliği dediğimiz anlayışla bunları yapmayı istiyoruz hızlı bir şekilde. Aynı şekilde belediyemizin araç eksiği vardı. İtfaiye bir ihtiyaçtı onu yoluna koyduk. Bu vesileyle kısa süre içinde futbol sahası, araç temini ve doğal gaz gibi önemli yatırımlarla ilgili önemli mesafe aldık. Karabiga'nın bölgenin parlayan yıldızı olması için daha çok işimiz var."

Kaynak: AA