Eyüpsultanlı Kadınlar Düzenli Spor Yapıyor

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın, "Haydi hanımlar spora" sloganıyla başlattığı proje kapsamında Eyüpsultanlı kadınlar, düzenli spor yapmanın keyfini yaşıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, geçen yıl Eyüp Stadı'nda profesyonel spor hocası Dilek Tezcan yönetiminde, açık hava sporuyla başlayan spor eğitimleri, Eyüp Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda devam ediyor.

Spor eğitimlerine katılan 750 aktif üye, pilates, zumba, step, aerobik, kültür fizik çalışmaları yapıyor.

Üç farklı bölgede yapılan spor eğitimleri, Eyüp Anadolu Lisesi'nde pazartesi ve perşembe günleri sabah 08.00-09.00 akşam 19.30-20.30 arası, İmar Blokları'nda Şehit Murat Taş Ortaokulu'nda pazartesi ve perşembe günleri sabah 11.00-12.00 arası, Cengiz Topel'de Serdar Aksun Anaokulu Spor Salonu'nda ise çarşamba ve cuma günleri 17.00-16.00 arası yapılıyor.

- "Kurtkemeri'nde trekking yapmaya devam edeceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Dilek Tezcan, gerçekleştirilen spor eğitimleriyle Eyüpsultanlı hanımların sağlıklı yaşam bilinci kazanıp, düzenli spor yapmanın keyfini yaşadıklarını belirtti.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın spora destek destek olduğu için minnet duygularını belirten Tezcan, şunları kaydetti:

"Başkanımızla böyle bir etkinliğe giriştik. Çok güzel oldu, Eyüpsultan halkı böyle bir çalışmaya hazırdı ve ben bundan emindim. Şimdi bu spor onların hayatlarının vazgeçilmez bir parçası oldu. Bedenen ve zihnen çok rahatladılar, kendilerini buldular. Doğa yürüyüşlerimiz de eylül ayında tekrar başlayacak. Her ayın son pazar günü Kurtkemeri'nde trekking yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca üç ayda bir Eyüpsultanlı hanımlara yönelik pikniklerimiz olacak."

Kaynak: AA