Vali Şimşek'ten Köy Ziyaretleri

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, köy ve mahalleleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, Nar, Gösterli ve Kayırlı köylerine yaptığı ziyarette, amaçlarının vatandaşlarla birebir buluşarak sorunlarını çözmeyi prensip edindiklerini, devlet ve millet kaynaşmasını en üst seviyede tutmak istediklerini anlattı.

Devletin millet için var olduğuna dikkati çeken Şimşek, şunları kaydetti:

"Devletin her kaynağı milletini mutlu etmek, millete hizmet etmek için vardır. Şüphesiz ki, Niğdeli kardeşlerim geçmişte olduğu gibi bugün de devletinin yanında olmuşlardır, yarında olmaya devam edeceklerdir. Bizler de devletimizin emrinde, milletimizin hizmetindeyiz. Devletimizin imkanları ölçüsünde, mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman istişare ederek ilçelerimizde, beldelerimizde, köy ve mahallelerimizde devletimizin varlığını hissettirmeye çalışıyoruz. Bizler bu makamlarda sizlere en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları bizim için önemli ve değerlidir."

Vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini dinleyen Niğde Valisi Şimşek, kurum müdürlerine, sorunların çözüme kavuşturulması talimatını verdi.

Programlara, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İdris Tataroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: AA