Hareket Halindeki Otobüste Yolcu Şoför Kavgası Kamerada

Antalya'da hareket halindeki otobüsün şoförü ile yolcu arasında çıkan kavga, aracın güvenlik kamerasına yansıdı Kendi kendine ilerleyen otobüsü, bir yolcu durdurdu.

Hareket Halindeki Otobüste Yolcu Şoför Kavgası Kamerada
Hareket Halindeki Otobüste Yolcu Şoför Kavgası Kamerada
Antalya'da, halk otobüsü şoförü ile bir yolcu arasında çıkan kavga, araç içi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, 7 Temmuz günü özel halk otobüsüne binen yolcu ile şoför arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Bu sırada yolcuya karşılık vermek için şoförün yerinden kalkması üzerine, araç kendi kendine yol almaya başladı.

Araç içinde kavga sürerken, yolculardan biri otobüsü durdurmayı başardı.

Otobüsteki güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, yolcu ile şoförün kavga anı, aracın kendi kendine ilerleyişi ve başka bir yolcunun durdurma anı yer aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

İHA'nın haberine göre, şoförü darp eden yolcu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıklayan Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Arslan, “Şoförlerimizin hatası varsa her zaman gerekli cezai işlemleri uyguluyoruz. Ancak bunu izlediğimizde başlangıçta vatandaşımızın suçlu olduğunu görüyoruz” dedi.

“ŞOFÖRÜMÜZ ŞU ANDA ALANYA’DA İSTİRAHATTE”

Antalya’daki otobüslerin Türkiye’de bir ilk olduğuna dikkati çeken Başkan Arslan, “Araçlarımızda sayıları 4 ila 6 arasında değişen kameramız var. Aynı zamanda kameralarımız ses kaydı alıyor. Savcılığımız gerekli incelemeyi yapacaktır. Allahtan ki şoförümüz o anda aracı durdurmuş. Yoksa şoförümüzü otobüsün içinden alan bir vatandaş var. Şoförümüz şu anda Alanya’da istirahatte. Darp raporunu da aldı” diye konuştu.
Kaynak: AA