Kurucaşile'de AK Parti Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurucaşile ilçesinde seçim irtibat bürosu açılışına katıldı.

Tunç, burada yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleriyle ülkede halkın yarıdan fazlasının oyunu alan bir hükümet sistemi olacağını ve bunun da tam demokrasiyi getireceğini söyledi.

Eski ve yeni Türkiye karşılaştırmasını yapan vatandaşların yeni ve büyük Türkiye için hem cumhurbaşkanlığında hem de milletvekilliğinde AK Parti'ye desteğini esirgemeyeceğini ifade eden Tunç, şöyle konuştu:

"Tabi muhalefetin adaylarına baktığımız zaman onlar bir şeyler söyleyerek, halkımızın kafasını karıştırıyor. Onların tek projeleri 16 yılda yapılanları yıkmak, bozmak olacakmış. Siz ülkeyi yönetmeye mi talipsiniz, yoksa taş üstüne taş koyan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptıklarını bozmaya mı geliyorsunuz. 16 yıl önceki Türkiye'nin bugünden daha iyi olduğunu söylüyorlar. Utanmadan bunu söylüyorlar. Eskiden bir diyaliz hastası tedavi görmesi için Ankara’ya gitmek zorunda kalırdı. İmkanlar olmadığı için de gidemezdi. AK Parti'nin avantajlarını Bartın’da yaşatmaya da devam edeceğiz. Bartın’dan AK Parti 2’de 2 çıkartacaktır. 24 Haziran akşamı hep birlikte ülkemize ikinci bir bayram yaşatacağız."

Açılışa AK Parti Bartın Milletvekili adayı Yaşar Arslan, İl Başkanı Turhan Kalaycı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA