Kartepe Mezarlıkları Düzenleniyor

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İbrikdere Mahallesi’nde bulunan mezarlıkta çevre düzenlemesi yaptılar.

Kartepe Mezarlıkları Düzenleniyor
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatları doğrultusunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, İbrikdere Mahallesi’nde bulunan iki mezarlığı bağlayan yol çevresinde temizleme ve düzenleme çalışması yaptı. Yaz ayının gelmesiyle birlikte başlayan çalışmalar kapsamında mezarlıkların etrafından bulunan yabani otların yanı sıra budama işlemlerini yaptılar. Temizleme ve budama işlemlerinin tamamlanması sonrasında iş makineleri ile sokak düzeltme işlemi yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, çevre düzenleme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirterek, “Belediye ekiplerimiz tarafından yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmalara hız verildi.

Hemşehrilerimizin istek ve taleplerinin yanı sıra belirlenen program çerçevesinde ilçe genelinde ekiplerimiz hızlı ve çözüm odaklı çalışmaları kesintisiz devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA