AK Parti Erzincan Milletvekilleri, Mazbatalarını Aldı

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti Erzincan milletvekili seçilen Süleyman Karaman ve Burhan Çakır mazbatalarını aldı.

Milletvekilleri Karaman ve Çakır, seçimlerin ardından mazbatalarını almak için beraberindeki AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, aileleri ve partililerle Erzincan Adliyesi'ne geldi.

Karaman ve Çakır, milletvekili mazbatalarını İl Seçim Kurulu ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken'den aldıktan sonra partililerle fotoğraf çektirdi.

Süleyman Karaman, adliye çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimlerin Erzincan'da hoşgörü ve dostluk içinde yürütüldüğünü belirterek, bu sebeple Erzincan halkına teşekkür ettiğini söyledi.

Erzincan'da Türkiye ve dünyaya örnek olacak bir seçim kampanyası yürütüldüğünü söyleyen Karaman, "Allah'a şükür öncelikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden 'Başkan' olarak seçilmesinde Erzincan halkının büyük katkısı oldu. Erzincan halkı buna ortalamanın üstünde katkı verdi. Onun için de halkımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca güçlü meclis için Erzincan çok az şehre nasip olan 2-0'ı başardı, AK Parti milletvekillerini meclise gönderdi." dedi.

Burhan Çakır ise seçim kampanyasında hep "Biz kendimizi milletimize emanet ediyoruz" dediklerini anlatarak, "Bugün milletimiz de bu emaneti bize tekrar geri verdi. İnşallah bu emaneti omuzlarımızda her zaman hissedeceğiz. Milletimizin çizdiği istikamette yürümeye, milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA