Başkan Selimoğlu, Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu ve AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Ömür Karakaya seçim sonuçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.



Parti binasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Selimoğlu, seçim sonuçlarının Türkiye ve Burdur'a hayırlı olmasını diledi.

Karamanlı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye gereken desteği verdiğini belirten Selimoğlu, "Karamanlı bir olduğunu, birlik olduğunu, başarıların birlik olmaktan kaynaklandığını gördü. Bugüne kadar yapılan çalışmalarımızı da takdir ederek seçimlerde bizi hiç yalnız bırakmadı." dedi.

Selimoğlu, bugüne kadar hizmetlerde hiçbir siyasi ayrımcılık yapmadıklarını vurgulayarak "Gördük ki çalışmalarımızın meyvesini gün geçtikçe fazlasıyla alıyoruz. Bu birlik ve beraberlik bizlere çalışma azmi verecek ve daha çok başarılara ulaştıracaktır." ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Karakaya da Karamanlı'nın Burdur'da 2014 yılından beri en çok devlet desteği ile yatırım alan ilçelerden biri olduğunu ifade ederek "AK Parti teşkilatı Karamanlı'da iyi bir çalışma sergiledi. Bu çalışmamızın karşılığını da köylerle birlikte Karamanlı halkı takdir etti ve çıkan oylarla bunu taçlandırdı." diye konuştu.

Kaynak: AA