Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen'in Ziyaretleri

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğe umutla bakabilmeleri ve Türkiye'yi bölmek isteyenlere en iyi cevabı vermek için 'devam' diyeceğiz." dedi.

Sekmen, Yakutiye ilçesine bağlı Söğütyanı, Kırmızıtaş, Yeşilyayla, Gürpınar, Yolgeçti ve Muratgeldi mahallelerini ziyaret ederek, seçim çalışması yürüttü.

Mahalle halkının sorunlarını dinleyen Sekmen, yaptığı açıklamada, 24 Haziran'da ülkenin önemli bir seçime gittiğini söyledi.

Türkiye'nin şahlanması için 24 Haziran'da demokrasi destanının yeniden yazılacağını ifade eden Sekmen, şöyle konuştu:

"Unutmayalım ki 24 Haziran'da yapılacak seçim Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğe umutla bakabilmeleri ve Türkiye'yi bölmek isteyenlere en iyi cevabı vermek için 'devam' diyeceğiz. Ülkemizin gelişimini yeni sistemle hızlandıracak ve kalkınması noktasında dev projelerin devamını getirmek hepimizin boynunun borcudur. Bakınız Erzurum'u karış karış geziyoruz. 7'den 70'e herkes bu durumun farkında. Çünkü son 16 yılda neler yapıldığını herkes çok iyi biliyor. Türkiye'nin mutlu ve müreffeh yarınları için vatandaşlarımızın sandıkta gereğini yapacağından hiç şüphemiz yok"

Sekmen, şehir merkezinde esnaf ziyareti yaparak sorun ve isteklerini dinledi.

Kaynak: AA