Trabzon'da Ramazan Bayramı

Trabzon'da, Ramazan Bayramı dolayısıyla çeşitli programlar düzenlendi.

Vali Yücel Yavuz ve beraberindekiler, ilk olarak Sülüklü Şehit Mezarlığı'nda bayramlaşma törenine katıldı.

Kur'an-ı Kerim'in okunması ve duaların ardından Vali Yavuz, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

Yavuz, milli ve manevi değerler uğruna, huzur ve güven ortamı içerisinde bu güzel günlerin idrak edilebilmesi için canlarını feda eden şehitleri rahmet ve minnetle anarken, onların yokluğunu her an hisseden kederli ailelerinin, gazilerin ve vatandaşların da Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Bayramın, tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini temenni eden Yavuz, "Bilhassa gönül coğrafyamızda zor şartlarda yaşamak durumunda olan din kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını diliyor, millet olarak nice bayramlara huzur içinde kavuşmamızı diliyorum." dedi.

Yavuz, daha sonra Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Komuta Kontrol Merkezi ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek, personellerin bayramlarını kutladı.

Fatih Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Vali Yavuz'a, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Garnizon Komutanı Tankçı Albay Osman Akyıldız ile İl Jandarma Alay Komutanı Halil Şen de eşlik etti.

Kaynak: AA