MHP Manisa İl Başkanlığından İftar

Manisa'nın Kula ilçesinde MHP Manisa İl Başkanlığı tarafından iftar verildi.

Kentte, "17 İlçe 17 İftar" adı altında düzenlenen iftar programlarının sonuncusu Yunus Emre Kent Meydanı'nda yapıldı.

İlçe halkının yoğun katılım gösterdiği programda konuşan MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, seçimlerde Cumhur İttifakı için oy istedi.

Öztürk, seçimlerde cumhurbaşkanı adaylarının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu hatırlatarak, "Türkiye'ye içeriden ve dışarıdan bir takım operasyonlar yapılıyor. Türkiye döviz ile terbiye edilmek isteniyor. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisinin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayip Erdoğan'dır." dedi.

15 Temmuz'da parti olarak Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda hareket ettiklerini de ifade eden Öztürk, "Genel başkanımız 'Devletin içerisinde paralel yapı var' dediğinde bir takım cenahlarca acımasızca eleştirilmişti. 15 Temmuz hain darbe girişiminde haklılığı birçok bedel ödendikten sonra ortaya çıkmıştır." diye konuştu.

MHP Manisa milletvekili adayı Nurullah Savaş da 24 Haziran seçimlerinin gereklilik olduğuna işaret ederek, Gezi Olayları'nı, 6-7 Ekim'i ve 15 Temmuz'u hatırlattı.

Savaş da 15 Temmuz'da devletin yanında olduklarını yenileyerek, şunları kaydetti:

"Devlet Bahçeli, 'Sakın bir adım geri atmasınlar, biz devletin, demokrasinin, hükümetin ve dolayısıyla milletin yanındayız' diye açık ve net bir mesaj verdi. Bazıları o saatlerde maçın gidişatına göre tavır alırız neticesinde sesi çıkmazken, gür bir ses ve net irade vardı. O irade de Milliyetçi Hareketin Genel Merkezi'nden yankılanmaktaydı. Bu millet ahde vefayı bilir."

İftar programına, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, MHP Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, AK Parti ve MHP Manisa milletvekili adayları, Ülkü Ocakları Manisa İl Başkanı Mehmet Balaban ve ilçe halkı katıldı.

Kaynak: AA