Başkan Üzülmez'den Anlamlı Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Ramazan Ayı münasebetiyle Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe katılarak engelli çocuklarla bir araya geldi.

Başkan Üzülmez'den Anlamlı Ziyaret
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İstasyon Mahallesi’nde bulunan Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni (KEREM) ziyaret etti. Ramazan ayı münasebeti ile KEREM tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Üzülmez, çocuklarla keyifli bir gün geçirdi.

Düzenlenen etkinlikte özel çocuklarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “KEREM tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında engelli çocuklarımızla bir araya geldik. Çocuklarımızın hepsi özeldir. Burada engelli çocuklarımıza gereken destek ve hizmet verilmektedir. Bizlerde sosyal belediyeciliğin gereği olarak çocuklarımıza en iyi şekilde hizmet edilmesi noktasında gereken desteği veriyoruz. Engelli çocuklarımızın eğitimlerine katkı veren birçok projemizi hayata geçirdik. Bu projelerden en önemlisi Atla Terapi Merkezi’dir. Bu merkezimizde engelli çocuklarımıza atla terapi uygulamaları kısmen başlamıştır” dedi.

Kaynak: İHA