Afşin Belediyesinden Dev Türk Bayrağı Motifi

Afşin Belediyesince Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması dolayısıyla, Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı'nın çatısını dev Türk bayrağı şeklinde boyandı.

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, gazetecilere yaptığı açıklamada, kapalı pazar yerinin çatısına işlenen Türk bayrağının yüzlerce metre yükseklikten bile rahatlıkla görülebildiğini dile getirerek, "Son zamanlarda milletimizin Türk bayrağına olan sevgisi Afşin Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile zirveye taşındı. Belediyemiz tarafından 3 bin 330 metrekare alana kurulan Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Kapalı Semt Pazarı'nın çatısı Türk bayrağı şeklinde boyandı." dedi.

Türk ordusunun Afrin'e huzur ve barış götürdüğünü vurgulayan Güven, "Ülkemiz, askerimizin mazlumlara adalet götürmek ve sınır güvenliğimizi korumak için başlattığı seferimiz devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin harekattaki zaferini hep birlikte kutluyoruz ve ordumuza şükranlarımızı sunuyoruz. Allah'tan şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar ve hayırlı uzun ömürler diliyoruz." dedi.

Türk milletini bir araya toplayan, bir arada tutan değerler olduğunu belirten Güven, "Bu değerlerin en başından bayrağımız geliyor. Bu bayrağın gölgesini Rabbim bizlerden eksik etmesin. Biz de Afşin Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan ve 3 bin 330 metrekare alana kurulu olan Cevlanlıoğlu İbrahim Efendi Yaş Sebze ve Meyve Pazarı'nın çatısına devasa Türk bayrağı motifi işledik. Yaptığımız çalışma yüzlerce metre yükseklikten dahi görülebiliyor. Türk bayrağını gördükçe bizim moralimiz düzeliyor. Bu bayrağı gördükçe bizim birlik ve beraberliğimiz artıyor." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA