Şehit Aileleri Yemekte Buluştu

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğünce, Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri onuruna yemek verildi.

Gümüşhane Polisevi'nde düzenlenen yemek programında şehitler için dua edildi.

Vali Okay Memiş, etkinlikte yaptığı konuşmada, vatanın bütünlüğü için şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet diledi.

Polisin görevi gereği birçok zorlukla karşılaştığına dikkati çeken Memiş, polisin tüm zorluklara rağmen halka dengeli, adaletli ve duyarlı olması gerektiğini dile getirdi.

Vatandaşa nezaketli davranmanın önemini vurgulayan Memiş, "Suçlulara, terör odaklarına bir şahin gibi olacağız. Ancak diğer vatandaşlarımıza güler yüzlü ve şefkatli olacağız." dedi.

Memiş, Gümüşhane'nin asayiş olayları bakımından Türkiye’nin en güvenli illerinden olduğu da dile getirerek, polislere şu sözlerle teşekkür etti:

"Burada sizlere sarf ettiğiniz özverili ve fedakar çalışma temponuzun çok büyük önemi var. Bir o kadar da Gümüşhane'de yaşayan vatandaşlarımızın kanunlara nizama ve hukuka uygun hareket ettiğinin de bir göstergesi. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Hem de Gümüşhane de yaşayan vatandaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çünkü bu kenti hep birlikte yönetiyoruz. Bu insanları koruyup kollamak hizmet etmekte bizim bahtiyarlığımız ve şansımızdır."

Kaynak: AA